SLTN wint “Overall Partner of the Year award” en “Excellence in Enterprise award” tijdens het jaarlijkse Dell Technologies event.

Dell Technologies heeft op 6 december de partner awards uitgereikt tijdens zijn jaarlijkse event in DeFabrique in Utrecht.  Deze awards werden uitgereikt door Kees van Luijk, Channel Director Dell Technologies Nederland en Adrian McDonald, President Dell Technologies EMEA. SLTN heeft hierbij de awards “Overall Partner of the Year” en “Excellence in Enterprise” mogen ontvangen.

Met het toekennen van deze awards geeft Dell publiekelijke erkenning voor haar business partners die in het afgelopen jaar uitzonderlijke prestaties hebben geleverd op het gebied van innovatie en kennisverdieping, alsmede het bewijs dat men bovenmatig succesvol geweest met het implementeren van oplossingen op basis van de hardware en software van Dell Technologies.

Eugene Tuijnman, CEO SLTN; “We zijn enorm vereerd met het winnen van deze prestigieuze awards!  Deze awards zijn een mooie erkenning voor #TEAMSLTN en een bekroning voor het partnerschap tussen SLTN en DELL Technologies.