SLTN wordt hoofdsponsor Indoor Friesland!

Friesland is van oudsher de provincie die de hippische sport een warm hart toedraagt. Paardensport van wereldklasse is dan ook onmisbaar in Leeuwarden en SLTN steunt dit initiatief als hoofdsponsor.

Na vijftien jaar afwezigheid staat het geliefde paardenconcours eindelijk weer op de kalender. Het wordt een feest voor iedereen. Voor paardenliefhebbers, maar ook voor mensen die genieten van een geweldige en unieke dag uit. Van 14 t/m 16 oktober is er dressuur. De sportrubrieken worden afgewisseld met prachtige shows. De prachtige kür op muziek zal voor veel paardenmensen de kers op de taart zijn, maar ook de familiedag op zondag wordt één groot feest.Van 19 t/m 22 oktober staat het springen op het programma. De Friese avond op vrijdag wordt een geweldige ode aan al het moois dat Friesland te bieden heeft. Van Friese paarden tot een hippische versie van de Elfstedentocht waaraan zelfs Henk Angenent, de winnaar van de laatste Tocht der Tochten, zijn medewerking zal verlenen.

Met op zaterdagavond 22 oktober de Grote Prijs, topruiters die hun deelname al hebben toegezegd en een, nu al, razend enthousiast publiek kan niet anders dan dat de 41e editie van Indoor Friesland één groot feest wordt!

Eugène Tuijnman, CEO SLTN; “We zijn erg trots om hoofdsponsor te mogen zijn voor Indoor Friesland! We zien het niet alleen als ontzettend mooi sportief evenement, maar ook als zakelijk netwerk waarbij onderlinge verbindingen mogelijk worden gemaakt én SLTN kan iets goeds doen voor Friesland en de paardensport.”

SLTN gebruikt het hoofdsponsorschap tevens om Paard zoekt Baas, een non-profit stichting die zich ontfermt over verwaarloosde en mishandelde paarden, onder de aandacht te brengen. Meer informatie over deze stichting is te vinden op https://www.paardzoektbaas.nl.