SLTN wordt Platinum sponsor van ANBI gecertificeerde stichting “Paard zoekt Baas”

SLTN, één van de grotere Nederlandse IT dienstverleners, is een meerjarige samenwerking aangegaan met de ANBI gecertificeerde stichting “Paard zoekt Baas”. Paard zoekt Baas vangt verwaarloosde, getraumatiseerde en mishandelde paarden en pony’s op met als doel ze weer gezond te krijgen en uiteindelijk ook een goed tehuis voor ze te vinden.

“Helaas groeit het aantal paarden dat opgevangen moet worden elk jaar en waren we druk op zoek naar een grotere en betere locatie waar we de opvang en verzorging konden professionaliseren. Dit hebben we gevonden in het Hippische Centrum in Twente, waardoor een droom is uitgekomen om de komende 5 jaar door te groeien naar een expertisecentrum voor paarden”, aldus oprichter Henk ten Napel, die samen met zijn dochter en vele vrijwilligers de drijvende kracht is achter Paard Zoekt Baas.

De stichting werkt tevens samen met de Dierenpolitie.

“Juist het betrekken van een professionele en veel grotere accommodatie brengt veel kosten met zich mee. SLTN is dan ook bijzonder trots om een structurele bijdrage te kunnen leveren aan Paard zoekt Baas door zich als Platinum sponsor aan deze goodwill stichting te verbinden met een bijdrage van euro 50.000,-. Hiermee kunnen onder andere de hogere huisvestingskosten opgevangen worden.” aldus Eugène Tuijnman, CEO van SLTN. “Helaas komt in een welvarend land als Nederland dierenmishandeling en verwaarlozing nog veel te veel voor en op deze wijze kan SLTN helpen deze dieren een beter leven te bieden.”

Henk ten Napel

“Gelukkig ontvangen wij o.a. van onze 95.000 volgers op Facebook veel morele steun en financiële bijdragen voor ons werk. Het aantreffen van de schrijnende gevallen doet veel met ons, maar als ons werk uiteindelijk leidt tot weer gezonde dieren maakt dat alles weer goed”, zegt Henk ten Napel. “Als stichting zijn wij altijd op zoek naar ondersteuning, zowel in de vorm van goederen en geld. Wij zijn dan ook enorm blij met de bijdrage van SLTN en hopen dat meer bedrijven hun voorbeeld gaan volgen.”

Stichting Paard zoekt Baas is een initiatief van de Stichting tegen Zinloos Geweld tegen Dieren en is bereikbaar via Facebook en via e-mail: paardzoektbaas@gmail.com.