Stichting Cardia (Cardia) kiest SLTN Inter Access (SLTN) als partner voor digitale dienstverlening.

Cardia, een ouderenzorgorganisatie in Haaglanden, sluit een meerjarige outsourcingsovereenkomst met SLTN op het gebied van digitale dienstverlening. SLTN biedt medewerkers van Cardia de ideale werkplek, zodat zij vanuit één portaal eenvoudig en veilig toegang hebben tot alle benodigde applicaties en informatie. De moderne werkplek zorgt ervoor dat de medewerkers van Cardia digitaal optimaal ondersteund worden bij de uitvoering van hun werkzaamheden, zodat de zorg voor de cliënt voorop blijft staan.

 

De ideale werkplek voor de medewerkers van Cardia
Cardia is een moderne ouderenzorgorganisatie en verleent zorg en ondersteuning vanuit de visie dat ieder mens uniek is en gewaardeerd wordt. In de regio Haaglanden heeft Cardia diverse locaties voor wonen, (verpleeghuis)zorg en welzijn. Ook biedt zij zorg en services thuis. Met deskundige medewerkers die werken met bezieling en plezier, levert Cardia zorg die past bij de levenswijze en het levensverhaal van haar cliënten.

Om medewerkers optimaal te ondersteunen in cliëntgerichte zorg, hebben zij een werkomgeving nodig die mobiel, efficient en veilig is. Hierbij is een goede ICT-voorziening essentieel, en kiest Cardia voor SLTN als partner. In samenwerking met SLTN willen we een flinke stap voorwaarts zetten in de ondersteuning van onze medewerkers met digitale oplossingen, zodat onze zorgprofessionals zich nog beter kunnen richten op hun expertise; persoonlijke zorg. We kiezen SLTN als partner vanwege de expertise binnen de zorgsector en de klantgerichte insteek”, zegt Henriëtte Bertels, bestuurder van Cardia.

Met de SLTN-oplossing “Uw Ideale Werkplek” werkt de Cardia medewerker vanuit één portaal die veilig toegang geeft tot alle applicaties en informatie. Zowel intra- als extramurale gebruikers krijgen deze op maat aangeboden op verschillende devices. Hiermee krijgen zij laagdrempelig en eenvoudig toegang tot de moderne werkomgeving. Medewerkers van Cardia worden hiermee digitaal optimaal ondersteund bij de uitvoering van hun werkzaamheden, waarbij tevens de veiligheid en betrouwbaarheid van de zorginformatie wordt geborgd. Het portaal ondersteunt taakgericht werken hetgeen van belang is om efficiënter te kunnen werken en meer tijd over te houden voor de daadwerkelijke zorg. “Wij zijn zeer verheugd om samen met Cardia de komende jaren de doorontwikkeling van haar ICT-voorzieningen voor medewerkers, ketenpartners en cliënten vorm te mogen geven”, aldus Chris Liebregts, sectordirecteur Zorg van SLTN.

 

 

(L)Henriëtte Bertels, bestuurder van Cardia (R) Eugene Tuijnman, CEO van SLTN Inter Access

 

Over Cardia
Cardia is een ondernemende ouderenzorgorganisatie in Haaglanden. Vanuit de christelijke waarden bieden de medewerkers persoonsgerichte zorg. Het zorg- en dienstenpakket varieert van lichte thuiszorg tot intensieve verpleeghuiszorg. De organisatie groeit, eind 2020 wordt een nieuwe locatie in Zoetermeer geopend. De organisatie heeft een goede reputatie op het gebied van kwalitatieve zorg en aantrekkelijk werkgeverschap.