Uw Ideale Werkplek

Altijd en overal eenvoudig en veilig kunnen werken
Medewerkers verlangen meer flexibiliteit en vrijheid met betrekking tot de werkplek. De generatie die nu het arbeidsproces betreedt, is gewend aan een wereld waarin functionaliteit uit een store komt, functionaliteit er direct is en eenvoudig is in het gebruik. Zakelijk en privé lopen door elkaar, dit betreft zowel het gebruik van devices als de indeling van werktijd en -plaats. De mogelijkheden van en de eisen aan de technologie veranderen in hoog tempo. Steeds meer applicaties worden gebruikt vanuit de cloud

De medewerker centraal
Medewerkers willen zakelijk net zo werken als privé: altijd en overal werken met applicaties en gegevens en informatie eenvoudig kunnen delen met anderen, eenvoudig kunnen switchen tussen apparaten, zelf eenvoudig beheer uit kunnen voeren, apparaten gebruiken zoals dat voor jou fijn werkt. Maatwerk is nodig om dit mogelijk te maken, zonder in te leveren op veiligheid, beheersbaarheid of kostenefficiency.

Als medewerker wil ik een werkplek;

 • die snel is
 • die het altijd en overal doet
 • die ik zelf kan inrichten / beheren
 • zonder dat ik me zorgen hoef te maken over veiligheid
 • waarmee ik makkelijk kan samenwerken met anderen

Uw Ideale Werkplek van SLTN Inter Access sluit hier perfect op aan. Door gebruik te maken van gestandaardiseerde bouwstenen wordt in overleg met u, de ideale werkplek voor de medewerkers in uw organisatie samengesteld. Door de merk onafhankelijkheid kunnen wij de meest passende bouwstenen voor u selecteren. Zo sluit Uw Ideale Werkplek niet alleen optimaal aan op de wensen van uw medewerkers, maar ook op uw bestaande infrastructuur, beheerorganisatie en budget.

Voor de ene groep medewerkers bestaat de ideale werkplek uit een gevirtualiseerde omgeving waar de werkplekken vanuit het datacenter worden aangeboden. Andere zijn meer geholpen met een oplossing gebaseerd op een laptop of tablet die applicaties vooral in de vorm van (cloud) diensten benut. Uw Ideale Werkplek voorziet in beide werkplek architecturen die alleen of gecombineerd ingezet kunnen worden.

Samenwerken aan en delen van documenten, communiceren, online vergaderen en sociaal intranet zijn steeds vaker onderdeel van de Ideale Werkplek van veel organisaties. Dit vormt samen een integraal communicatie platform, met collega’s, klanten en business partners.

Uw Ideale Werkplek zorgt ook voor een toegangsportaal en flexibele oplossingen voor identiteitsbeheer, beheer en beveiliging van mobiele apparaten en mogelijkheden voor aanmelden met extra zekerheid. Zo zorgen we dat de werkplek ook veilig en efficiënt te beheren is.

Voor de volgende gebruikersgroepen hebben wij reeds een voorselectie gemaakt van bouwstenen waarmee zij optimaal ondersteund worden. Dit geeft u snel inzicht in de mogelijkheden en de toepasbaarheid voor uw organisatie.

Uw Ideale Werkplek

 • voor de (mobiele) kennismedewerker
 • voor de kantoormedewerker
 • voor de zorgverlener
 • voor de arts
 • voor de grafisch medewerker
 • voor het onderwijs

SLTN kan u ondersteunen bij het bepalen van Uw Ideale Werkplek, de levering, implementatie, het beheer en de doorontwikkeling in de toekomst. We demonstreren Uw Ideale Werkplek graag in ons Inspiration Center, waar u uw toekomstige werkplek kunt zien en ervaren. In een persoonlijk gesprek gaan wij graag verder in op de mogelijkheden die SLTN uw organisatie kan bieden.

Business cases
Cloud Services, Cyber Security, Managed Services, Uw Ideale Cloud, Uw Ideale Datacenter, Uw Ideale netwerk, Uw Ideale Werkplek
Uw contactpersonen
jan_derk_wassing_bw

Jan Derk Wassink

Solution Sales
albert_hooijer_bw

Albert Hooijer

Manager Microsoft Practice