Uw Ideale Coud

De juiste keuzes maken
De cloud bestaat niet. Cloud is een containerbegrip waaronder een grote diversiteit aan leveranciers, diensten en oplossingen valt. Uw Ideale Cloud bestaat daarentegen wel. Deze ontstaat door de keuzes te maken die het best passen bij uw specifieke organisatie

Uw ambitie
Mogelijke ambities voor het gebruik van cloud-technologie zijn:

 • vergroten van flexibiliteit, van het gebruik van infrastructuur en betalen naar gebruik
 • vermijden van investeringen in een eigen data center
 • profiteren van de investeringen van cloud leveranciers in veiligheid en beschikbaarheid
 • diversificatie van infrastructuur: voor elk type werklast infrastuur met een passende prijs-kwaliteitsverhouding
 • het oplossen van specifieke knelpunten, bijvoorbeeld back-up capaciteit, disaster recovery, of een tijdelijke behoefte aan extra capaciteit
 • kwaliteit verbeteren door standaard ICT-diensten onder te brengen bij een cloud leverancier
 • besparen van kosten bij wisselende of groeiende capaciteitsbehoefte
Uw Ideale Cloud van SLTN biedt ons de mogelijkheid om de infrastructuur op tijd uit te breiden om de groei van onze organisatie mogelijk te maken. Het biedt daarnaast de mogelijkheid om eenvoudig te profiteren van nieuwe technologie om ‘veilig’ te zijn en te blijven

Uw organisatie centraal
Vrijwel elke organisatie maakt, bewust of onbewust, al gebruik van cloud diensten. U staat nu aan het begin in het denken over de cloud, of heeft al concrete plannen voor gebruik van cloud diensten. SLTN heeft een beproefde aanpak ontwikkeld om u te ondersteunen naar het optimaal toepassen van cloud technologie.

SLTN hanteert een eenvoudig stappenplan, de metrokaart, om tot een advies of een oplossing te komen uit een bibliotheek van standaard bouwstenen. Het begin en eindpunt van dit stappenplan is afhankelijk van uw beginpositie en de fasering die u kiest.

Uw Ideale Cloud
Uw Ideale Cloud van SLTN is gebaseerd op een breed portfolio van standaard oplossingen en bouwstenen. SLTN kiest voor een leverancier-onafhankelijke benadering. Dit biedt ons toegang tot een veel kennis en de mogelijkheid om de beste keuzes voor u te maken. SLTN baseert dit niet alleen op kennis van infrastructuur, maar ontwikkelt, levert en beheert ook zelf cloud werkplekken en cloud applicaties. Kennis van applicaties en gebruikers helpt om te komen tot een passende infrastructuur architectuur.

De regie over Uw Ideale Cloud kan centraal vanuit SLTN Managed Services worden verzorgd. Daarbij opereert SLTN als uw cloud broker om blijvend de juiste oplossing voor uw organisatie te bieden.

SLTN Cloud diensten

Qualified Multitenant Hoster (QMTH) Program

SLTN is een Qualified Multitenant Hoster (QMTH). Dit betekent dat we door Microsoft geautoriseerd zijn om Windows virtual machines te hosten via de Microsoft Cloud Agreement subscription of Enterprise Agreement/MPSA op dedicated of multitenant hardware. Ook hebben wij autorisatie voor het hosten van Office 365 ProPlus (inclusief E3 en E5), Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365-abonnementen met Shared Computer Activation (SCA) technologie.

 

Voordelen van Windows 10-virtualisatie

Windows 10-virtualisatie en SCA voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 geven uw organisatie keuzevrijheid en flexibiliteit. Bovendien krijgt u met deze technologie de kans te profiteren van de voordelen van bestaande Windows 10- en Office 365-licenties wanneer u overgaat naar de cloud.

U bepaalt zelf of u gebruikmaakt van een on-premise datacenter of een shared datacenter van SLTN. Als geautoriseerde QMTH Partner kunnen wij u ondersteunen bij het implementeren van Office 365 ProPlus, Project Online Professional, Visio Pro voor Office 365 en relevante Windows 10-programma’s die aansluiten op de infrastructuur van uw keuze.

 

Welke Windows-licenties onder de Microsoft Cloud Agreement van SLTN zijn inclusief Qualified Multitenant Hosting?

Sinds 1 augustus 2017 zijn de volgende Windows-licenties aangeschaft via Microsoft Volume Licensing, inclusief virtuele rechten voor Qualified Multitenant Hosting:

 • Windows 10 Enterprise E3 en E5 per gebruiker met SA
 • Windows 10 Enterprise E3 en E5 VDA per gebruiker

 

Welke abonnementen die zijn gekocht onder het Microsoft Cloud Agreement van SLTN bevatten virtuele rechten?

Sinds 6 september 2017 zijn de volgende abonnementen inclusief virtuele rechten beschikbaar voor zowel dedicated als multitenant hardware, via datacenters beheerd door QMTH Partners als SLTN:

 • Windows 10 Enterprise E3 en E5 (met VDI)
 • Windows 10 Enterprise E3 VDA
 • Microsoft 365 Enterprise (voorheen Secure Productive Enterprise of SPE) E3 en E5

 

Welke Office 365-producten ondersteunen SCA?

De SCA-mode werkt met Office 365 ProPlus, Project Online Professionals en Visio Pro voor Office 365. Alle Office 365-onderdelen met Office 365 ProPlus, Project Online Professional of Visio Pro voor Office 365 kunnen gebruikmaken van SCA.

 

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter van den Muijsenberg of Albert Hooijer via het centrale SLTN telefoonnummer.

Kijk ook op de website van Microsoft voor meer informatie over het QMTH-programma.

Uw contactpersonen
eelco_logtenberg_bw

Eelco Logtenberg

Sales Director ITS
img_3720-bewerkt

Henk Jansen

Manager Cloud Services
peter_muijsenberg_bw

Peter van den Muijsenberg

Manager Pre-Sales & Architectuur