SLTN Cloud Infrastructuur

De datacenter ICT-infrastructuur is al sinds het begin van het computertijdperk een van de belangrijkste ICT-onderdelen van een organisatie. Veel organisaties zijn gestart vanuit een centraal datacenter. Vervolgens was decentrale ICT dé oplossing op basis van nieuwe technologie. De laatste jaren is de centrale ICT-infrastructuur weer in opkomst, maar nu in de vorm van diverse cloud diensten die gekoppeld zijn aan al uw endpoint devices.

Cloud Infrastructuurdiensten ofwel IaaS (Infrastructuur as a Service) vormen een van de belangrijkste bouwblokken van de hedendaagse cloud. Zij zijn namelijk de basis voor nagenoeg alle overige cloud diensten.

Beschikbaarheid, betrouwbaarheid, veiligheid, flexibiliteit en performance zijn de belangrijkste kenmerken van deze Cloud Infrastructuur diensten.

SLTN levert vanuit eigen datacenters en vanuit de publieke cloud een scala aan SLTN Cloud Infrastructuur diensten (IaaS) die passen bij uw eisen, wensen en behoefte.

Deze diensten kunnen variëren van een enkele virtual private server (VPS) of een shared IaaS platform tot een dedicated IaaS platform. In de SLTN Cloud Infrastructuurdiensten kunnen meerdere hypervisors en operating systems naadloos met elkaar samenwerken. Ook zijn we in staat om eenvoudig hybride koppelingen te bouwen richting publieke cloud oplossingen en/of uw eigen datacenter.

De SLTN Cloud Infrastructuur is gebaseerd op hoogwaardige technologie waarmee we in staat zijn om tegen een betaalbare maandprijs een maximale beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid te leveren. Deze diensten moeten uiteraard voldoet aan de gewenste performance eisen. De cloud biedt flexibiliteit in het uitbreiden en/of reduceren van uw afgenomen capaciteit, dit is uiteraard een onderdeel van deze dienst.