SLTN Managed Office 365

U maakt gebruik van Office365 of overweegt dit, maar hoe zorgt u dat de organisatie optimaal gebruik maakt van de geboden functionaliteit. Hoe kan een migratie worden uitgevoerd met een minimale impact voor gebruikers en zonder verlies van gegevens. SLTN Inter Access heeft een bewezen migratie en adoptie methodiek.

De Microsoft Office producten, inclusief Office365, Skype en OneDrive for Business, bieden veel mogelijkheden om efficiënter samen te werken. Veel medewerkers kennen de mogelijkheden echter nog niet of weten hier niet goed mee om te gaan. Met een slim ingerichte SharePoint omgeving en een aanpak gericht op gebruik en adoptie haalt u meer uit het Office platform. Denk hierbij aan zaken als slim en veilig samenwerken aan documenten, intern en met externe partijen. Eenvoudig collega’s en documenten vinden en communiceren op een manier die past bij de situatie. Uitwisselen van ideeën, procedures en best practices. Elk team kan voordeel halen uit het goed toepassen van de bestaande (of nieuwe) mogelijkheden.

Met Office 365 wordt het technische beheer van de Exchange, SharePoint en Skype omgeving u uit handen genomen. Het functionele beheer en nieuwe zaken zoals het beheer van de Office365 portal blijven echter. SLTN Managed Service kan deze taken voor u verzorgen zodat u echt ontzorgt wordt.

Wij kunnen u ontzorgen met:

  • Advies en migratie planning
  • Levering van de benodigde Office365 abonnementen (achteraf betalen naar gebruik)
  • Implementatie en migratie naar Office365
  • Backup van Office365 naar Azure, een SLTN datacenter of uw eigen datacenter
  • Begeleiding bij gebruikers adoptie
  • Beheer en support

Cloud producten worden continue doorontwikkeld, daarom organiseren wij regelmatig update sessies voor onze klanten.

Wilt u snel starten met Office365? Maak dan gebruik van een van de onderstaande diensten.

Voor Informatie neemt U contact op met Uw accountmanager bij SLTN;

Colosseum 9, 1213 NN Hilversum
035-8800222 of via info@sltn.nl