DELL Technologies Nederland (DELL) waardeert SLTN Inter Access (SLTN) met de storage partner of the year award en Fastest End of Year Sprinter award.

Deze awards zijn uitgereikt aan partners tijdens de jaarlijkse Dell Technology Partner Awards. De prijzen zijn een erkenning voor partners van DELL die het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben geleverd. Bij de awarduitreiking is SLTN als enige partner in Nederland zelfs beloont met 2 awards; Storage partner of the year en een speciale award: Fastest End of Year Sprinter award.

Dell onderschrijft hiermee de kennis en kunde van SLTN en op het gebied van onder meer bedrijfskritische storage oplossingen. De Fastest End of Year Sprinter award is toegekend vanwege de uitzonderlijke sterke omzetgroei in de maanden december en januari.

“Deze erkenning weerspiegelt de kennis en kunde van SLTN op het gebied van de storage portfolio die DELL te bieden heeft. We zijn met name trots op #TeamSLTN en onze zeer gewaarde klanten, die uiteindelijk het winnen van deze awards mogelijk hebben gemaakt!”, aldus Eugène Tuijnman, CEO van SLTN.