Microsoft Practice

De digitalisering van bedrijfsprocessen gaat steeds verder en steeds sneller. Bij vrijwel alle bedrijven en instellingen vormen de producten en diensten van Microsoft een fundamenteel onderdeel van de ICT architectuur. Met up-to-date kennis en ervaring van Microsoft helpt SLTN uw organisatie met advies, innovatie, migratie , beheer en onderhoud.
SLTN begrijpt als geen ander dat de wereld niet alleen bestaat uit Microsoft producten. Door onze brede kennis van Unix/Linux en Open Source oplossingen helpen wij deze werelden met elkaar te verbinden.

Het daadwerkelijk gebruik van een oplossing is uiteraard de belangrijkste maatstaf voor een geslaagde implementatie van nieuwe technologie of functionaliteit. Door onze unieke adoptie methodiek, die gebaseerd is op elementen uit Agile en DevOps, zorgen wij ervoor dat het gebruik en rendement van de oplossing centraal staat in onze projecten.
Uiteraard beschikt SLTN over de hoogste partnerstatus van Microsoft.

Applicatie ontwikkeling

De Digitale Transformatie draait om nieuwe business modellen, een andere manier van (samen)werken met collega’s en klanten. Applicaties vormen de kern van de Digitale Transformatie, elke organisatie wordt een software bedrijf.

Moderne werkplek

In de huidige “mobile first, cloud first” wereld zijn medewerkers gewend om altijd en overal bij applicaties en gegevens te kunnen. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun ‘kenniswerkers’ uit te rusten met een laptop en diensten waar mogelijk af te nemen uit de cloud. Uw Ideale Werkplek van SLTN sluit hier perfect op aan.

Hybrid Datacenter

Het datacenter vormt de kern van de ICT voorziening. Nieuwe ontwikkelingen beloven meer flexibiliteit en eenvoud. De praktijk is echter dat de complexiteit van de gehele omgeving de laatste jaren veelal toegenomen is. SLTN adviseert u hoe uw datacenter kunt verbeteren en optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden van de (publieke) cloud.

Cloud productivity

U maakt gebruik van Office365 of overweegt dit, maar hoe zorgt u dat de organisatie optimaal gebruik maakt van de geboden functionaliteit. Hoe kan een migratie worden uitgevoerd met een minimale impact voor gebruikers en zonder verlies van gegevens. SLTN heeft een bewezen migratie en adoptie methodiek.

Business cases
Wat onze klanten zeggen
Uw contactpersonen
albert_hooijer_bw

Albert Hooijer

Manager Microsoft Practice
jan_derk_wassing_bw

Jan Derk Wassink

Solution Sales Microsoft