Professional Services

De Business bepaalt wat IT dient te leveren. Uiteraard neemt dit vraagstukken met zich mee, die in meerdere gevallen niet vanuit de eigen organisatie zijn te beantwoorden. SLTN ontzorgt ICT door 3 divisies (SLTN IT Products, SLTN IT Services en SLTN IT Professionals) met elkaar te verbinden om de organisatie doelstellingen te vertalen naar IT diensten die daar faciliterend aan zijn. SLTN IT Professionals verbindt de specialisten van SLTN  met brede expertise verdeeld in thema gedreven practices, vertegenwoordigd met kennis en certificering van alle vooraanstaande vendoren. In project en vanuit detachering worden onze professionals ingezet voor advies en sturing (Consultancy), ontwerp, ontwikkeling, implementatie, inrichting en in beheer van infrastructuren en applicatie omgevingen. Allemaal, van Business Consultant tot 1ste lijns support, met de doelstelling om resultaat neer te zetten die organisaties verder helpt. Juist om zorg te dragen dat een relatie daadwerkelijk wordt ontzorgt sluit IT Professionals met Consultancy naadloos aan op de andere divisies IT Products (Hardware en Software) en IT Services (projecten en Managed Services). De thema gedreven practices hebben in alle divisies de gelijke opzet, zodat het portfolio logisch in elkaar overloopt. De practices waar vanuit onze professionals worden ingezet, betreffen: Business Transformation Services (Consultancy – Applicatie- ontwikkeling en beheer)  – Werkplek – Netwerk en Security en het Datacenter.

                                                         

SLTN IT Professionals missie om de juiste mensen, de juiste opdrachten te laten uitvoeren is dan ook gericht op de meerwaarde van onze professional bij het vraagstuk wat bij hem of haar is neergelegd.

De mensen staan centraal bij Professional Services. Zij zijn de essentie bij het ontzorgen van  ICT, zowel op het gebied van Consulting, Infrastructuur en Applications. Professional Services sluit naadloos aan met IT Products (levering producten en software) en IT Services voor diensten als het volledig in beheer nemen van IT omgevingen en applicaties. Het creëren van uw ideale werkplek, datacenter en cloud zijn ook hier de pilaren. De professionals zijn in practices verdeeld over verschillende expertise gebieden: Consulting, Data Analytics, Security, Microsoft, Oracle, Java, Migratie en Integratie, waar de professionals die proposities uitdragen die verder gaan dan alleen het leveren van de juiste professional op het juiste moment.

Uw contactpersonen
img_3699-bewerkt

Lex Erades

Vice President Services
menno_b

Menno Burger

Sales Manager