Professional Services
195
page-template-default,page,page-id-195,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Professional Services

De Business bepaalt wat IT dient te leveren. Uiteraard neemt dit vraagstukken met zich mee, die niet altijd vanuit de eigen organisatie zijn te beantwoorden. SLTN Inter Access ontzorgt ICT en naast het aanbod vanuit IT Products en IT Services levert IT Professionals specialisten in de gehele LifeCycle van IT. Dit om de veranderingen van vandaag en morgen inzichtelijk te maken, als daar ook naar te acteren. In project en vanuit detachering worden onze professionals ingezet voor advies en sturing, ontwerp en ontwikkeling, implementatie en inrichting, als ook in beheer van infrastructuren en applicatie omgevingen, om de klant te ontzorgen in de vragen van vandaag en morgen. Professional Services heeft meerdere professionals die gecertificeerd zijn om trainingen te mogen verzorgen, waarvoor de SLTN Academy is ingericht. Er zijn meerdere professionals met de status MVP (Most Valuable Player) van onze technologische partners (Microsoft, Citrix, Oracle….) waardoor wij in nauw contact staan met de A-vendoren en onze relaties direct profiteren van de voordelen die daar uit voortkomen.

De mensen staan centraal bij Professional Services. Zij zijn de essentie bij het ontzorgen van  ICT, zowel op het gebied van Consulting, Infrastructuur en Applications. Professional Services sluit naadloos aan met IT Products (levering producten en software) en IT Services voor diensten als het volledig in beheer nemen van IT omgevingen en applicaties. Het creëren van uw ideale werkplek, datacenter en cloud zijn ook hier de pilaren. De professionals zijn in practices verdeeld over verschillende expertise gebieden: Consulting, Data Analytics, Security, Microsoft, Oracle, Java, Migratie en Integratie, waar de professionals die proposities uitdragen die verder gaan dan alleen het leveren van de juiste professional op het juiste moment.

Uw contactpersonen
img_3699-bewerkt

Lex Erades

Vice President Services
menno_b

Menno Burger

Sales Manager
stanny_n

Stanny van den Nieuwendijk

Recruiter