SLTN krijgt aanbesteding ICT inhuur van DJI, JIO, NFI en Justis gegund.

SLTN heeft de ICT Inhuur raamovereenkomst gegund gekregen. De komende 4 jaar gaat SLTN deze opdrachtgevers van de best passende interim ICT professionals voorzien. SLTN heeft in combinatie met in CIMSOLUTIONS en Brunel de inschijving gedaan. Naast de gunning aan de combinatie CIMSOLUTIONS, SLTN en Brunel,  is aan nog vijf andere partijen gegund.

De volgende diensten maken deel uit van de raamovereenkomst: Dienst Justitiele Inrichtingen (DJI), de Justitiële ICT-Organisatie (JIO), het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en de screeningsautoriteit Justis. 

De raamovereenkomst gaat in op 1 maart 2024 en heeft een looptijd van maximaal vier jaar. De geraamde totale opdrachtwaarde is € 390.000.000,- voor het samenstel van alle te gunnen opdrachten bij een maximale looptijd van vier jaar. In totaal is de aanbesteding aan zes partijen gegund.

Eugène Tuijnman, CEO SLTN: “Wij kijken er enorm naar uit om gezamenlijk met CIMSOLUTIONS en Brunel invulling te geven aan DJI,JIO, NFI en justis voor de komende jaren te ontzorgen in personeel en op deze wijze verder future proof te maken”.