Healthcare

ICT levert een belangrijke bijdrage om de zorg beter te ondersteunen en de noodzakelijke veranderingen mogelijk te maken. SLTN helpt zorginstellingen met innovatieve diensten om in deze snel veranderende omgeving de juiste keuzen te maken en ICT-middelen op een effectieve manier in te zetten. Wij doen dit enerzijds door zorginstellingen inzicht te bieden in hun data door middel van onze Data Analytics diensten. Anderzijds begeleiden wij organisaties bij de realisatie van flexibele en veilige samenwerkingsomgevingen en ICT-infrastructuren. Dit zowel binnen de muren van uw instelling als vanuit de Cloud. Omdat privacy en informatiebeveiliging belangrijke aspecten zijn in de zorg, bieden wij Cyber Security diensten en zijn onze Managed- en Clouddiensten NEN 7510 en ISO27001 gecertificeerd.

Zorgcloud

Het leveren van veilige en verantwoorde zorg kan niet meer zonder betrouwbare informatievoorziening. De primaire zorgprocessen genereren steeds meer data (foto’s, verslagen, beelden) en beschikbaarheid van applicaties is essentieel. Deze data dient continu beschikbaar te zijn binnen het zorgproces. Dit stelt hoge eisen aan de IT omgeving van een zorginstelling. SLTN biedt met haar ZorgCloud zorginstellingen veilige, betrouwbare en flexibele capaciteit op het gebied van gegevensverwerking en opslag vanuit haar eigen datacenter onder Nederlands recht.

Ideale Zorgwerkplek

Met onze Ideale Zorgwerkplek kunt u uw dagelijks werk doen zoals u dat wilt, zonder ergernissen. Een werkplek waarmee u veilig en effectief kunt samenwerken en communiceren, zowel binnen als buiten de organisatie. Onze werkplek past zich automatisch aan op basis van uw rol, de locatie waar u werkt en het apparaat waarmee u werkt. Iedere implementatie is maatwerk, waarbij we gebruik maken van standaard bouwblokken van alle gerenommeerde leveranciers.

Cyber Security

Het leveren van goede en veilige zorg is niet mogelijk zonder effectieve informatievoorziening. Medische gegevens van patiënten, informatie-uitwisseling in de keten en toenemend gebruik van ICT hulpmiddelen stellen hoge eisen aan uw informatievoorziening en de beveiliging daarvan. Daarom is het van groot belang uw informatievoorziening adequaat te beveiligen.

Outsourcing

Bij ICT-outsourcing gaat het vaak om het borgen van continuïteit, kwaliteit en het realiseren van efficiëntie. Toch groeit het besef binnen de zorg dat IT een belangrijke ‘enabler’ voor vernieuwing is geworden. Hoe gaat u om met deze spagaat ? Met outsourcing van SLTN kunt u rekenen op een gezonde en solide ICT-partner.

Veilig samenwerken

Teken mee aan de toekomst van de digitale werkplek

Onze Partners in de zorg
vodafone
Uw contactpersonen
chris

Chris Liebregts

Sectordirecteur Zorg