SLTN wint inkooptraject ”Netwerkinfrastructuur – Dienstverlening GGZ WNB”

GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) is een aanbieder van basis en specialistische geestelijke gezondheidszorg in de regio Bergen op Zoom en Roosendaal. Zij bieden zowel klinische als ambulante zorg. GGZ WNB heeft al ervaring met SLTN als deskundige ICT-partner, gespecialiseerd in de zorgsector en heeft SLTN onlangs de opdracht gegund voor het leveren van ontwerpen, implementeren en onderhouden van nieuwe, moderne netwerkinfrastructuur.

Quirijn Lok, bestuurder van GGZ WNB: “Na een succesvolle samenwerking in 2022 hebben wij besloten om de volgende stap te zetten door ook onze netwerkinfrastructuur aan SLTN toe te vertrouwen. Deze beslissing is gestoeld op een doordacht voorstel dat integrale en structurele oplossingen biedt voor de ict-uitdagingen van GGZ WNB. Door deze uitvoering voldoet de netwerkinfrastructuur nu aan toekomstige eisen, inclusief hoogwaardige beveiliging.

De positieve ervaringen van de afgelopen jaren met SLTN hebben ook bijgedragen aan deze keuze. Bovendien voorziet GGZ WNB synergievoordelen door beide diensten onder te brengen bij dezelfde partner. Deze stap versterkt niet alleen de huidige samenwerking, maar legt ook een stevige basis voor de toekomstige groei en veiligheid van de organisatie.”

Eugene Tuijnman, CEO SLTN; “We zijn dan ook enorm trots dat we opnieuw zijn gekozen als de ICT Partner voor GGZ WNB. We kijken uit naar de prettige en langdurige samenwerking om samen de verdere stappen te gaan maken!”

Over GGZ WNB

GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) is een aanbieder van basis en specialistische geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks vertrouwen cliënten van jong tot oud op onze hulp bij het voorkomen, behandelen en herstellen van hun psychische klachten. Zij hebben meerdere ambulante locaties in Bergen op Zoom en Roosendaal. Daarnaast zijn onze klinische voorzieningen gevestigd op het bosrijke terrein van Landgoed Vrederust in Halsteren. Circa 1000 medewerkers zetten zich met hart en hoofd in voor zowel klinische als ambulante hulpverlening aan hun cliënten.

Ze zijn gericht op het bevorderen, herstellen en in stand houden van de geestelijke gezondheid van bewoners in hun regio, zodanig dat mensen weer mee kunnen doen in de samenleving.