Uw Ideale Applicatie

Applicaties die waarde toevoegen

U wilt toegevoegde waarde leveren aan uw medewerkers en/of klanten met een selfservice portaal of (mobiele) applicatie, processen automatiseren of meer inzicht creƫren door gebruikt te maken van Data Analyse of Cognitieve (Cloud) Services. De markt ontwikkelingen dwingen uw organisatie om de bedrijfsprocessen aan te passen, om op een andere manier met uw klanten in contact te komen. Bestaande applicaties zijn niet meer de best-fit. U heeft de keuze uit het inzetten van een standaard applicatie of maatwerk ontwikkeling.

Standaard applicaties zijn vaak complex en ervaring leert dat slechts 10-15% van de functionaliteit echt gebruikt wordt (lees noodzakelijk is). Maatwerk applicaties sluiten perfect aan op uw organisaties maar hebben de naam duur te zijn. Toch is maatwerk vaak een goede oplossing. Nieuwe technieken maken het ontwikkelen en onderhouden van maatwerk oplossingen eenvoudiger en flexibeler.

Wij zijn van mening dat welke nieuwe oplossing niet alleen zelf toegevoegde waarde moet leveren, maar door een goede integratie ook waarde toevoegt aan andere systemen. Zo moet een online offerte applicatie niet alleen uw klanten snel van informatie voorzien, maar ook uw bestaande CRM applicatie beter up-to-date houden.

Wij ondersteunen u in de ontwikkeling van oplossingen met Microsoft .NET en Azure, Hololens, Java, Oracle, IBM Bluemix en IBM Watson. We hanteren een praktische aanpak met flexibele contractvormen. We gebruiken Agile/SCRUM waar dat past of een waterval methode wanneer dat beter geschikt is in de specifieke situatie