Dutch-IT Channel Awards 2023

Op 16 maart 2023 vindt de 8e editie van de jaarlijkse Dutch IT-channel Awards plaats. Vendoren, resellers, distributeurs en personen uit het Nederlandse IT-kanaal, die een onderscheidende prestatie hebben geleverd, komen in aanmerking voor een nominatie in een van de 24 categorieën.

Het Dutch IT-channel Awards gala vindt plaats in Studio21 in Hilversum. Tijdens dit gala worden de awards uitgereikt en dat vieren ruim 700 prominenten uit de Nederlandse IT business.

 SLTN heeft dit jaar maar liefst vier nominaties in de wacht gesleept: MSP of the YearCSP of the year, Communications- Telecom innovator of the Year & Sales Manager of the Year.

MSP of the Year
De jury beoordeelt in deze categorie de wijze waarop een genomineerde MSP klanten ontzorgt met IT-toepassingen en -diensten. De gemeente Hilversum en de gemeente Gooise Meren hebben in 2017 uitgesproken te willen samenwerken met SLTN op ICT gebied. De samenwerking focust zich op de continuïteit en kwaliteitsverbetering van de dienstverlening. De verwachting is dat gezamenlijk beter innovaties op het gebied van digitalisering en veiligheid het hoofd geboden kunnen worden

Communications – Telecom Innovator of the Year

De jury beoordeelt welke telecomaanbieder het meest onderscheidend en/of innovatief is met zijn hoogwaardige voice- en/of datadiensten, hardware, software en services. SLTN/HPS levert een  voor de Noord Friese gemeente een Cloud gebaseerde telecommunicatie oplossing op basis van het platform van Mitel. Deze Cloud-oplossing is binnen het SLTN high-end datacenter geïnstalleerd en geconfigureerd. SLTN/HPS gaat diensten leveren voor basis en geavanceerde telefonie met klant-contactcenter functionaliteiten. Zodat zij op één standaard Unified Communication as a Service-telecommunicatieoplossing samenwerken

CSP  of the Year
De jury beoordeelt hoe een CSP klanten (eindgebruikers en/of resellers) helpt met Cloud technologieën en -diensten, waarmee hun business verder kan groeien. SLTN heeft voor CreYou B.V. een PaaS platform ontwikkeld met IBM Cloud Computing/Watson Video. Dit platform maakt het mogelijk om een community omgeving op te zetten met eigen content, waarbij men zelf het eigenaarschap heeft over de data en vanuit een eigen applicatie. Om dit schaalbaar en beheersbaar te kunnen doen is het platform gebaseerd op Kubernetes container orchestration met Database as a Service (DaaS) en Objectstorage as a Service (OaaS) van IBM waarin zowel de website(s) als de API-backend zijn verwerkt.

Hein Kiemeney

Sales Manager of the Year
Als Sales Manager of the Year is Jeffrey la Haheij. Over zijn nominatie staat op de website van Dutch IT-channel: “Jeffrey stuurt succesvol en op geheel eigen wijze het SLTN Mid Market team aan. Hij weet zijn teamleden te motiveren en te inspireren wat resulteert in hele mooie successen. Zijn teamleden gaan voor hem en elkaar door het vuur, op gepaste tijden zoeken ze elkaar op voor een natje en een droogje. Ook zorgt de uitstekende samenwerking met de SLTN practices voor veel exposure binnen de Mid Market. Het team is in toenemende mate zeer goed in staat om over de as van Managed- en “As a” Service de SLTN-proposities neer te zetten in de markt. Erg belangrijk voor dit segment met de bijbehorende shift van bezit naar gebruik en waar de partner een steeds prominentere rol krijgt qua dienstverlening. De vendoren weten Jeffrey en het team goed te vinden voor het creëren van new business initiatieven en pipeline. Kortom, van alle (mid)markten thuis..”

Jeffrey Laheij

Stemmen Er kan nu tot en met 17 februari 2023 gestemd worden op de ruim honderd genomineerden in 24 verschillende categorieën. Stemmen kan per e-mailadres slechts 1 keer en kan via deze link. of via de QR code.
Bedankt alvast voor het stemmen!

STEMMEN