Eugene Tuijnman – CEO SLTN Inter Access wint “Editor’s Choice Award” tijdens de Dutch IT-channel awards!

Op donderdagavond 21 januari j.l. zijn de prestigieuze Dutch IT-channel Awards 2015 uitgereikt tijdens het Nieuwjaars gala. Hoofdredacteur Witold Kepinski en presentatrice Celine Huijsman deelden in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in totaal vijftien prijzen uit aan bedrijven die het afgelopen jaar in de ogen van de Nederlandse IT-channel de beste prestaties hebben geleverd. Daarnaast werd een speciale prijs uitgereikt, de Editor’s Choice Award.

De Editors Choice Award is uitgereikt aan Eugene Tuijnman, directeur van SLTN Inter Access. “Tuijnman laat zich gelden in de markt met een multi-vendor strategie. Bij veel innovatieve IT-leveranciers heeft Tuijnman zitting in Partner Advisory Boards en behartigt hij de belangen van channel partners”, aldus hoofdredacteur Witold Kepinski.

“Ik ben enorm vereerd en trots om deze prijs vanuit de IT industrie in ontvangst te mogen nemen. De prijs vertegenwoordigt een erkenning van onze werkwijze en de strategie die we met SLTN Inter Access uitgezet hebben. Dit doet SLTN Inter Access met een goed gemotiveerd team waardoor deze erkenning gerealiseerd kan worden.” aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN Inter Access. “