ISS Facility Services besteedt ICT opnieuw uit aan SLTN Inter Access

Borgen van toekomstvaste ICT-omgeving met de Ideale Werkplek

Juni 2017, De Meern/Hilversum – ISS heeft een nieuwe meerjarige outsourcingovereenkomst getekend met SLTN Inter Access.  SLTN levert binnen deze overeenkomst een volledig vernieuwde werkplek voor 550 ISS- medewerkers en de onderliggende ICT-omgeving op basis van de SLTN Cloud. Met de Ideale Werkplek is het fundament gelegd voor een flexibele, innovatieve en bedrijfsondersteunende ICT-omgeving voor ISS voor de komende jaren. De invoering van de nieuwe werkplek geeft medewerkers van ISS op elk moment veilig toegang tot relevante informatie en laat ze onderling communiceren en samenwerken.

Samen werken!
De dienstverlening van ISS Nederland verandert en daardoor wordt druk gelegd op de partijen die de ICT organiseren en uitvoeren.  De tevredenheid van de eindgebruikers over de ICT-middelen staat centraal. De oplossing ondersteunt samenwerking en kennisdeling binnen de organisatie en met ketenpartners. ISS en SLTN Inter Access werken sinds 2007 samen waarbij dit de derde contractperiode wordt van de outsourcing van ICT.

 

 

 

 

vlnr Marc Roest, ICT Director ISS , Davy Vreys CFO ISS, Eelco Logtenberg Sales Director IT Services SLTN Inter Access en Hans van Dijk, Accountmanager  SLTN Inter Access.

 

” Wij zijn verheugd een nieuw meerjarig contract te sluiten met SLTN Inter Acces omdat wij geloven in onze samenwerking maar ook omdat wij geloven in de flexibiliteit en professionaliteit en daarmee de doorontwikkeling van de informatievoorziening binnen ISS” aldus Davy Vreys, CFO bij ISS.

Wij zijn trots om voor een toonaangevende organisatie als ISS een cruciale rol te vervullen bij de doorontwikkeling en innovatie van haar ICT-middelen”, aldus Eelco Logtenberg, Sales Director IT Services van SLTN Inter Access.  “De Ideale Werkplek betreft een 7×24 beheerde private Cloud omgeving waarbij de kosten 100% flexibel zijn en afgestemd op daadwerkelijk verbruik. Hiernaast investeren wij gezamenlijk met ISS in innovatie en de structurele doorontwikkeling van diensten waarbij de gebruikerservaring centraal wordt gesteld. We laten hiermee de eindgebruikers bepalen hoe ICT hun werk optimaal kan ondersteunen en niet andersom!

Over ISS
ISS Facility Services werd in 1901 in Kopenhagen (Denemarken) opgericht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste facilitaire dienstverleners ter wereld. ISS levert een breed scala aan diensten, zoals facility management, cleaning services, catering services, security services, support services en property services. ISS heeft meer dan 500.000 medewerkers, is in meer dan 50 landen actief in Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en Latijns-Amerika, en werkt voor duizenden klanten in zowel de publieke als de private sector

Voor meer informatie: www.nl.issworld.com