SLTN beloont met “Most Valuable Partner Award” van Veeam.

Tijdens de Partner summit in Noordwijk op 12 en 13 maart j.l. heeft Veeam de Award voor The Most Valuable Partner uitgereikt aan SLTN.
Deze award danken wij aan de aanzienlijke groei in het Veeam portfolio en het toevoegen van veel nieuwe producten en diensten op basis van Veeam technologie.
Al geruime tijd gebruiken wij Veeam als basis voor een aantal belangrijke (cloud)diensten die in sterke mate bijdragen aan deze groei.

Tevens zorgen onze hoog gecertificeerde Veeam specialisten ervoor dat wij er elk jaar weer in slagen om het hoogste certificeringsniveau van Veeam te behouden.

 Wij zijn dan ook erg blij met deze prijs en willen Veeam en onze Veeam Specialisten hiervoor bedanken.

 

Over Veeam Software
Veeam is de wereldwijde leider in Intelligent Data Management. Het Veeam Availability Platform is de meest complete oplossing die klanten helpt bij het automatiseren van hun datamanagement en het verzekeren van beschikbaarheid van data. Met meer dan 330.000 klanten wereldwijd, waaronder 82 procent van de Fortune 500-bedrijven en 66 procent van de Global 2000-organisaties, scoort Veeam een gemiddelde klanttevredenheid die 3,5 keer hoger is dan het gemiddelde in de sector. Het wereldwijde Veeam-ecosysteem omvat meer dan 61.000 channelpartners, Cisco, HPE, Lenovo en NetApp als exclusieve resellers en meer dan 21.000 cloud- en serviceproviders. Het hoofdkwartier is gevestigd in Baar, Zwitserland. Veeam heeft vestigingen in meer dan dertig landen