SLTN Inter Access behaalt meerdere kwaliteitsnormen

SLTN Inter Access behaalt meerdere kwaliteitsnormen

Na de overname van Inter Access door SLTN ontstond een nieuwe organisatie. Beide afzonderlijke bedrijven beschikten al over diverse ISO certificeringen. Het behalen van de kwaliteitsnormen voor het gehele bedrijf heeft ruim een jaar in beslag genomen maar het resultaat mag er nu dan ook zijn.
Vanaf juni 2015 is SLTN Inter Access als geheel gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en NEN7510. Het Datacenter van SLTN Inter Access beschikte reeds 2 jaar geheel zelfstandig over deze certificeringen en mede hierdoor ontstaat een unieke kwalitatieve combinatie.

“Het behalen van deze certificeringen bevestigt de kwaliteit van onze processen en interne organisatie. Tevens geeft dit wederom aan dat de integratie na de overname zich succesvol voortzet”, aldus Eugene Tuijnman, CEO.
“De combinatie van deze kwaliteitscertificeringen met onze 24 uur per dag, 7 dagen per week IT dienstverlening in Nederland en onder Nederlands recht, voldoet volledig aan de vraag die we vanuit de markt krijgen. SLTN Inter Access voorziet dan ook een sterke groei in Managed Services in combinatie met onze uitstekende Cloud oplossingen”.

Om ook te kunnen voldoen aan de toenemende vraag van Managed Services oplossingen vanuit de financiële sector is SLTN Inter Access momenteel volop bezig om de felbegeerde ISAE3402 certificering te behalen.
Naar verwachting zal deze certificering nog in 2015 kunnen worden behaald.