SLTN Inter Access en HP sluiten meerjarige Managed Services overeenkomst

SLTN Inter Access en HP sluiten meerjarige Managed Services overeenkomst

Na een zorgvuldig doorlopen aanbestedingstraject is SLTN Inter Access door HP geselecteerd om namens HP, voor minimaal 3 jaar, als uitvoerder op te treden voor het beheer van HP OSS contracten. De HP OSS contracten ontzorgen de klant volledig met betrekking tot technisch onderhoud, het beheer van de IT omgeving alsmede het feit dat de klant IT capaciteit flexibel kan uitbreiden of reduceren.

IMG_3039

“Dit meerjarige managed services contract met een kwaliteitsbedrijf als HP, bevestigt de hoge werkstandaard en kennisniveau van SLTN Inter Access en haar medewerkers. Door de steeds sterkere behoefte van bedrijven en instellingen om het beheer van hun ICT uit te besteden, heeft SLTN Inter Access in haar strategie gekozen voor forse investeringen in medewerkers en kwaliteit. Het winnen van deze HP aanbesteding onderschrijft het succes van de gekozen strategie”, aldus Eugene Tuijnman, CEO.
“Naast deze services samenwerking met HP behoort SLTN Inter Access tot één van de grootste HP Gold partners van Nederland, met meer dan 30 miljoen euro omzet in HP Datacenter producten.”

“De toekenning van het contract aan SLTN Inter Access komt voort uit een zorgvuldige selectie procedure. SLTN Inter Access heeft laten zien de behoefte van HP goed te begrijpen en de juiste kwaliteit te kunnen leveren”, aldus Michiel van Vlimmeren, Director Technology Services General Western Europe bij HP.