SLTN Inter Access (SLTN) behaalt ISAE 3402 type 2 certificering.

SLTN heeft de audit voor het behalen van de ISAE 3402 type 2 certificering met succes afgerond voor haar managed services dienstverlening.

ISAE 3402 type 2 certificering geeft de SLTN-klanten en prospects de bevestiging van kwalitatieve en gecontroleerde dienstverlening van de afgenomen diensten. Dit geldt ook voor de diensten die SLTN inkoopt bij haar sub service leveranciers zoals datalijnen en datacenters.

Een externe auditor, 3Angels audit, risk en compliance, beoordeelt SLTN 2 maal per jaar op haar kwaliteit en prestaties.

SLTN beschikt al vele jaren over de ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001 certificeringen, alsmede de NEN 7510 en NEN 4402 certificeringen.  Deze (Big Five) certificeringen staan garant voor hoge kwaliteit, gestandaardiseerde aanpak en de borging dat SLTN haar activiteiten conform deze normen uitvoert.

“Het fundament van SLTN is gebaseerd op kwaliteit, passie en innovatie. Het behalen van de ISAE 3402 type 2 certificering, naast de al aanwezige ISO en NEN-certificeringen, versterkt en bewijst nu tevens dat alle diensten volgens normen gecontroleerd en uitgevoerd worden en dat versterkt de kracht van de SLTN-dienstverlening” aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN.