SLTN Inter Access (SLTN) behaalt Platinum partner status bij ESET.

SLTN blijft stevig groeien, zo ook op het gebied van cybersecurity. SLTN is al ruim een jaar één van de toonaangevende partners van het cybersecuritybedrijf ESET. Dit partnership heeft geleid tot een forse omzetgroei in het midden en hogere segment organisaties, met als resultaat dat SLTN nu de Platinum partnerstatus heeft behaald, de hoogst mogelijke partnerstatus bij ESET.

De technologie van ESET is een essentieel onderdeel geworden van de cybersecurity dienstverlening die vanuit SLTN wordt geleverd. De oplossingen van ESET zijn onder andere Cloud-gebaseerd en bieden een zeer geavanceerd securityplatform, hetgeen veel verder gaat dan basisbeveiliging. Het is een standaard onderdeel geworden van de basis-set die SLTN bij haar klanten uitrolt. Dankzij de technologie van ESET en de samenwerking tussen het SLTN SOC en het ESET SOC kunnen we organisaties 24/7 beter beschermen.

Eugene Tuijnman, CEO van SLTN Inter Access en  Dave Maasland, CEO van ESET Nederland

 “Steeds meer organisaties omarmen de volledigheid van het securityportfolio van ESET om maximale bescherming te bieden tegen minimale systeembelasting. Dit is een prima match met de insteek van SLTN. ESET biedt een exceptioneel goed product met een groot support team in Nederland waardoor er snel en efficient geacteerd kan worden. Daarbij is ESET een geheel Europese organisatie, waardoor gegevens ten alle tijde in Europa blijven.”aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN “Klanten van SLTN krijgen zo betaalbare beschermingstechnologie op topniveau, en dit in combinatie met onze expertise en professionele Managed services die ze van SLTN gewend zijn.”

“Klanten en partners moeten weten dat zij op ons kunnen rekenen. Wij werken hard om aan onze beloften te voldoen én om vertrouwen op te bouwen. Wij zijn gepassioneerd, gedreven en vastbesloten het verschil te maken voor onze klanten en dat doen wij samen met onze partners,” vult Dave Maasland, CEO van ESET Nederland, aan. “SLTN is in een korte tijd een zeer gewaardeerde partner geworden een heeft nu qua kennis, expertise en volume het hoogste partnerniveau bereikt. SLTN voegt echt waarde toe aan ons cybersecurityplatform waardoor eindgebruikers niet alleen van veiligheid, maar ook van extra inzicht kunnen genieten. Wij zien de gezamenlijk missie om Nederland een stuk veiliger te maken met SLTN als Platinum partner dan ook met vol vertrouwen tegemoet,” aldus Maasland.

Over ESET
Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en twee-factorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Ga voor meer informatie naar https://www.eset.com/nl