SLTN Inter Access (SLTN) en HPS Connectivity Solutions (HPS) sluiten strategische samenwerking.

SLTN en HPS sluiten een strategische samenwerking met betrekking tot het gezamenlijk aanbieden van geïntegreerde en op Cloud gebaseerde Unified Communication oplossingen.

Hoge kwaliteitsstandaard en flexibel
Door de samenwerking is de nieuwe combinatie in staat om hoogwaardige en innovatieve oplossingen te leveren en te beheren bij een breed scala aan bedrijven en instellingen. “Met name als het gaat om de op Cloud gebaseerde Unified Communication oplossingen van Mitel kunnen wij beter tegemoet komen aan de wensen en eisen van veel van onze (gezamenlijke) klanten. Indien gewenst kunnen deze oplossingen tevens aangevuld worden met maatwerksoftware en volledig geïntegreerd worden in de bedrijfsprocessen waar nodig,” aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN. “Door de kennis, ervaring en certificering van HPS te bundelen met het uitgebreide product- en dienstenportfolio van SLTN ontstaat een unieke propositie in de markt,” aldus John Braken, CEO van HPS.

Aanbestedingen
“We zien met name veel synergie op het gebied van de grotere aanbestedingen en onderhandse offerte aanvragen. De eisen waaraan in een aanbesteding moet worden voldaan qua certificering, breedte van het product- en dienstenportfolio, juridische aspecten en de financiële draagkracht van partijen, kan middels de strategische samenwerking uitstekend ingevuld worden. Zo heeft SLTN veel ervaring met aanbestedingen bij o.a. de rijks-, provinciale en gemeentelijke overheid. “Door bij deze klanten tevens het Mitel Unified Communication portfolio aan te kunnen bieden middels de ervaring en expertise van HPS, ontstaat een win-winsituatie voor alle betrokken partijen,” aldus Eugene Tuijnman.