SLTN Inter Access (SLTN) wint Europese openbare aanbesteding voor de inhuur van tijdelijk ICT personeel Stichting Sanquin Bloedvoorziening (Sanquin)

Stichting Sanquin Bloedvoorziening (Sanquin) heeft een Europese aanbesteding georganiseerd voor de inhuur van tijdelijk ICT personeel. Het doel van deze aanbesteding richt zich op invulling van de behoefte aan tijdelijke functies.

De aanbesteding was opgedeeld in twee percelen waaruit een keuze gemaakt moest worden:

  • Perceel 1: ICT Personeel (specialistische en senior functies)
  • Perceel 2: ICT Personeel (algemene, en medior en junior functies)

SLTN heeft ingeschreven op perceel 2 en heeft dit perceel gegund gekregen

Sanquin heeft behoefte aan invulling van diverse tijdelijke ICT functies welke uitstekend door SLTN in te vullen zijn. SLTN biedt ICT-specialisten met brede expertise, zowel op algemeen-, junior-, medior- als senior niveau. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn inzetbaar voor business en security consultancy, ontwerp, ontwikkeling, implementatie, inrichting en beheer van infrastructuren en applicatie omgevingen. Met een breed aanbod van alle gevraagde profielen (Business en Security Consultants, Service Delivery Managers, Test coördinatoren, Projectmanagers en Projectleiders, Applicatiebeheerders, Business Analisten, Service Desk en Support medewerkers en Informatie analisten) helpt SLTN Sanquin verder.

De raamovereenkomst is ingegaan op 1 augustus 2019 en heeft een looptijd van 2 jaar met een mogelijk verlenging van maximaal 4 jaar. De geschatte omvang bedraagt 24.000 uren per jaar, verdeeld over 3 opdrachtnemers.