SLTN Inter Access uitgeroepen tot HPE Partner of the Year

Tijdens het HPE Re-imagine event in Nieuwegein op 21 juni zijn de felbegeerde Business Partner awards uitgereikt. HPE beloont traditiegetrouw de voor HPE belangrijkste Business Partners met de felbegeerde Partner of the Year awards.

Wijnand Boender: “Ik wil hierbij de winnaars van de HPE Partner of the Year Awards van harte feliciteren en alle partners bedanken voor de samenwerking en hun vertrouwen in HPE. Zoals ook tijdens het Reimagine event aangegeven helpen we hen graag innoveren en transformeren en zien we de samenwerking met onze partners als een brug naar de toekomst. Met behulp van onze Transformation Area’s en het unieke HPE portfolio helpen we de eindgebruiker bij het optimaal benutten van digitale kansen en uitdagingen.”

“SLTN Inter Access (SLTN) is door HP Enterprise uitgeroepen tot HPE Server Partner of the Year.
Het toekennen van deze Partner of the Year award aan SLTN wordt enorm gewaardeerd”
aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN. “Deze award bevestigd de top prestatie die SLTN én HPE in de Nederlandse markt hebben geleverd. SLTN is wederom gegroeid ten opzichte van het voorgaande jaar. Mede daardoor is HPE is een uitermate belangrijke partner voor SLTN en gelet op de kwalitatieve technologische producten zien wij ook de strategische samenwerking de komende maanden met vertrouwen tegemoet. De klanten van SLTN vertrouwen op de kwaliteit van de HPE producten in combinatie met de advies-, implementatie en beheerdiensten van SLTN.”

032-1024x680-1