SLTN sluit reseller partnership met Liquidware

SLTN heeft een reseller partnership met Liquidware gesloten ter uitbreiding van de Ideale werkplek van SLTN. Liquidware is aanbieder van Digital Workspace Management-oplossingen die organisaties in staat stelt om eindgebruikers snel en probleemloos te onboarden of over te zetten naar een nieuwe IT-omgevingen. De oplossingen zijn platformonafhankelijk.  Hierdoor is het mogelijk locatie en tijd onafhankelijk te werken, door middel van profiel- en applicatie-oplossingen die zowel fysiek, virtueel of in de cloud werken ondersteunen. Real-time inzicht in de gebruikerservaring is daarbij een belangrijke aanvulling om de medewerkerstevredenheid hoog te houden.

 

“Het partnership met Liquidware is een waardevolle aanvulling op onze Ideale werkplek propositie. Wij streven ernaar onze klanten de beste werkplek voor hun specifieke situatie te bieden, met een optimale ervaring voor de eindgebruiker. Liquidware’s visie om eindgebruiker centraal te zetten sluit naadloos aan bij onze Ideale werkplek. Een partnership is zodoende een goede fit voor ons en onze klanten”, aldus Eugène Tuijnman, CEO SLTN.

 

Morteza Esteki, VP Sales EMEA bij Liquidware: “Partners zijn essentieel voor een betere dienstverlening richting onze klanten aan de ene kant en groei aan andere kant. Voor advies rondom onze software en de implementaties hiervan zijn partners een belangrijk onderdeel in ons ecosysteem. We zijn daarom ook blij onze samenwerking met SLTN aan te kondigen. SLTN heeft een sterke focus op technologie en innovatie, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Onze oplossingen zijn een passende aanvulling op SLTN’s service offering richting haar klanten. Samen helpen we met advies en bouw van de moderne (hybride) werkplek van de toekomst, daarnaast adviseren we klanten over applicatiemanagement en het verbeteren van gebruikerservaring. Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking in de Nederlandse markt samen met SLTN.”

 

Over Liquidware
Liquidware is leider op het gebied van Digital Workspace Management-oplossingen voor Windows-desktopsystemen. De oplossingen voorzien in alle elementen van werkplekbeheer die nodig zijn voor een ultieme gebruikservaring — fysiek, virtueel of in de cloud. Bedrijven overal ter wereld zetten de oplossingen van Liquidware in om te profiteren van drastische tijdsbesparingen bij het beheer van desktopsystemen en de beveiliging, flexibiliteit en schaalbaarheid te verbeteren. Ondersteunde platforms zijn fysieke Microsoft-omgevingen, AVD (Azure Virtual Desktop), Remote Desktop Service (RDS), Citrix Desktops, VMware Horizon View, Amazon WorkSpaces (AWS) en Nutanix Xi Frame. Liquidware is een Amerikaanse softwarefabrikant met het Europese hoofdkantoor in Amstelveen. De oplossingen van Liquidware zijn verkrijgbaar via zijn wereldwijde partnernetwerk.