Speciale 5e editie SLTN Fietsclassic

De afgelopen 4 jaar is de 3e dinsdag in april een datum die fietsende relaties van SLTN vast in de agenda hebben staan.
In april 2015 tijdens de eerste editie van de inmiddels vermaarde Fietsclassic mocht SLTN al veel deelnemers begroeten. Begeleidt door oud-profrenners alsmede aankomende prof talenten, mochten we ook Joop Zoetemelk tot de staf rekenen!

Toen konden we nog niet bevroeden dat Joop Zoetemelk een vaste gast zou worden in de aankomende edities van de Fietsclassic.

Als je al gezegend bent in al je edities een Tour de France winnaar én wereldkampioen als Joop in je gelederen te hebben, wat moet je dan nog doen om het 5e lustrum te vieren?

Joop kwam met het verlossende woord; “Ik zou Bernard mee kunnen vragen”
“Bernard?” vroegen wij
“Bedoel je Hinault?”
“Ja, die woont vlak bij mij en we fietsen vaak samen”

Aldus geschiedde…
Op 16 april a.s. zullen de oud rivalen, wereldkampioenen én Tour de France winnaars Joop Zoetemelk en Bernard Hinault samen op de fiets te bewonderen zijn. Voor de deelnemers een droom die uitkomt.
Voorafgaand aan de tocht, waarbij de oud kampioenen tussen de deelnemers te bewonderen zullen zijn, zal er een Q&A plaatsvinden waarbij de oude rivaliteit, anekdotes en de vriendschap tussen de heren uitgebreid aan bod zal komen.

Of er nog meer bekende namen aanwezig zijn?
Wat dacht u van Aart Vierhouten, oud prof en schrijver van het pas uitgekomen boek Kopwerk
Ook niet schrikken als u Leon van Bon tegenkomt met een telelens. Leon verzorgd al vanaf de eerste editie
de fotografie van het event.
Het herkennen van de andere aankomende en oud profs laten we aan de deelnemers over..

 

                  

 

De inmiddels bekende en zeer gewaardeerde SLTN Fietsclassic wieleroutfit, die speciaal ontworpen wordt en in een gelimiteerde oplage wordt uitgegeven, zal een uitstraling krijgen die past bij een bijzondere editie..

Ingrediënten voor een geslaagde 5e editie van de SLTN Fietsclassic zijn dus aanwezig alsmede een nieuwe startlocatie. Gezegend met goed weer de afgelopen 4 edities maken we ons ook daar geen zorgen meer om..

Was het alvast maar 16 april……

Bij vragen over de  SLTN Fietsclassic verwijzen wij naar events@sltn.nl