SLTN Cloud werkplek

Altijd en overal eenvoudig en veilig kunnen werken
Medewerkers verlangen meer flexibiliteit en vrijheid met betrekking tot de werkplek. De generatie die nu het arbeidsproces betreedt, is gewend aan een wereld waarin functionaliteit uit een store komt, dat functionaliteit er direct is en eenvoudig is in het gebruik. Zakelijk en privé lopen door elkaar. Dit betreft zowel het gebruik van devices als de indeling van werktijd en -plaats. De mogelijkheden van en de eisen aan de technologie veranderen in hoog tempo. Steeds meer applicaties worden gebruikt vanuit de Cloud

Uw Ideale Werkplek uit de Cloud
SLTN gelooft niet in één generieke  die voor iedereen werkt. U heeft immers specifieke eisen met betrekking tot performance, functionaliteit en security.

Wij leveren dan ook maatwerk. We maken daarbij gebruik van een groot aantal standaard bouwblokken en diensten die we aan elkaar kunnen koppelen voor een snelle en efficiënte levering van deze dienst. Vanwege de security-eisen levert SLTN u altijd een dedicated Cloud Werkplek.

Uw medewerker krijgt via een webportaal  toegang tot zijn of haar werkplek. Het maakt daarbij niet uit welk type apparaat gebruikt wordt om toegang te krijgen.

Performance op maat
Het eerste basis bouwblok dat SLTN gebruikt voor het leveren van deze dienst is de Cloud Werkplek zelf. U kunt hierbij kiezen uit de onderstaande performance profielen.

Type Omschrijving Virtuele

Procesoren

Geheugen Grafisch
D1 Eenvoudige werkplek voor eenvoudig en/of incidenteel gebruik 1 4 GB Normaal (2D)
D2 Standaard kantoorwerkplek voor Office en verschillende desktop applicaties 1 6 GB Normaal (2D)
D3 Zware kantoorwerkplek voor de veel eisende gebruiker 2 8 GB Normaal

(2D)

G2 Standaard kantoorwerkplek met hoge grafische performance 1 6 GB Hoog

(3D)

G3 Zware kantoorwerkplek voor veel eisende gebruiker met hoge grafische performance 2 8GB Hoog

(3D)

G4 CAD/CAM werkplek 2 20GB Hoog

(3D)

M Maatwerk performance op basis van uw eisen

De SLTN Cloud Werkplek op basis van 2D is voldoende voor standaard taken waarbij geen of geringe grafische performance noodzakelijk is. De SLTN Cloud Werkplek op basis van 3D is geschikt voor de zwaardere grafische performance activiteiten die u wilt uitvoeren zoals het  afspelen/bewerken van video’s en CAD / CAM activiteiten. De 3D functionaliteit wordt geleverd op basis van nVidia technologie.

Werkplek opties
SLTN levert standaard een beheerde Windows 10 werkplek. Het is ook mogelijk om oudere Windows versies of zelfs Windows Server als besturingssysteem te leveren. Uw eigen applicaties kunnen door middel van Applicatie Virtualisatie worden toegevoegd aan de werkplek.

De SLTN Cloud Werkplek wordt geleverd vanuit een van de Tier-3 datacenters van SLTN,. Deze zijn hoog beschikbaar ingericht. Optioneel kunnen we uw omgeving aanbieden vanuit meerdere datacenters zodat bij uitval van een volledig datacenter uw omgeving beschikbaar blijft.

Voor extra veiligheid is het mogelijk om Multi-Factor authenticatie toe te voegen. Zo bevestigen uw medewerkers via hun mobile telefoon de aanmelding bij de werkplek.

Standaard zorgen wij voor koppeling van de SLTN Cloud Werkplek met uw eigen netwerkomgeving, Office365 en overige SaaSapplicaties. Optioneel kunnen wij voor u singlesign-on inrichten naar (web)applicaties en SaaSoplossingen.

De SLTN Cloud Werkplek maakt standaard gebruik van het shared SLTN Cloud platform. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een omgeving op dedicated hardware. In dat geval is het mogelijk om ook eigen licenties in te brengen.

Op basis van onze jarenlange ervaring met datacenteroplossingen is SLTN in staat een uitstekende Cloud Werkplek te bieden, die exact voldoet aan uw wensen en eisen. Lees meer Uw Ideale Werkplek van SLTN.