VWS en SZW kiezen o.a. SLTN voor IT-inhuurcontract van €90 miljoen

De ministeries van VWS en SZW hebben acht partijen geselecteerd die de ministeries de komende jaren gaan voorzien van flexibele IT-professionals. Het betreft Capgemini, CGI, Atos, Ordina, Brunel, Headfirst en twee consortia: een combinatie van Cimsolutions, SLTN en VKA, en het LINKIT-consortium. De opdracht heeft een totale waarde van €90 miljoen, verspreid over een periode van vier jaar.

“SLTN Inter Access (SLTN) is trots dat SLTN gezamenlijk met de partijen Cimsolutios en VKA  als 1 van de 8 partijen is geselecteerd voor het leveren van ervaren IT-Professionals”, aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN. “Door de snelheid van de digitale transformatie alsmede de veranderde wet- en regelgeving, is het voor de ministeries van VWS en SZW erg belangrijk om over de juiste IT-professionals te kunnen beschikken. SLTN zet graag haar ervaren specialisten op deze mooie projecten in.”

Over de opdrachtgever: 

De ministeries van VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en SZW (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) zijn onder meer verantwoordelijk voor twee omvangrijke domeinen: zorg en werkgelegenheid. Naast over een kerndepartement, beschikken de ministeries over inspecties, raden en commissies – waaronder de Inpectie Gezondheidszorg, de Inspectie Jeugdzorg, de Gezondheidsraad en de Sportraad. In totaal werken bij de ministeries van VWS en SZW ongeveer vijfduizend ambtenaren.